Castanyada a Primària… Fem tallers tots plegats!

El passat dijous 31 d’octubre, els nens i nenes de les classes de PRIMÀRIA, vàrem celebrar la festa de la Castanyada.

Al matí vam fer un taller de cuina ajudats per alumnes més grans, de cinqué 

On eren els de sisè?? Els veureu tot muntant el TÚNEL DEL TERRORRRRRRRRRR!!!

Els de la classe Geganta Maria van fer uns  “canapés” amb cara d’indis, portaven plomes i tot….autèntics!

Els de la classe Gegant Bernat varem fer unes caretes de gat, cosa dolça…amb ensaimades i més coses…ens vam llepar els dits!!!

Els de la resta de cursos vam anar fent còctels de fruites, sandvitxos multicolor, macedònies de tardor…. En definitiva, un munt de delicatessen !!

I després, un esmorzar col.lectiu: tots junts ens vam llepar els dits!!!

 A la tarda taller de plàstica…molt divertit i engrescador, també ajudats pels alumnes de cinqué, Amb una plantilla d’una castanyera, per parelles de l’aula, la vam omplir amb tot tipus de material diferent…ara hi afegíem robes,ara llanes, també  papers de colors diversos…

En fi, el resultat el podeu trobar al replà del primer pis….

També vam fer animals a partir de fulles d’arbre i altres guarniments que han quedat penjats per tots els passadissos de l’escola i han quedat realment molt originals…

Un dia maco i per recordar. ELS MESTRES  s’hi van posar de valent i, tot i l’enrenou i moviment que hi havia per tota l’escola, vam passar una jornada ben maca, divertida i sense problemes…  Moltes gràcies, Messstresssssss!!

I no oblidem l’alumnat de CINQUÈ, molt responsable fent de “mestres auxiliars” i fent gala d’un bon saber fer, saber ser i saber estar… Felicitats, cinquè!!

Si voleu veure la resta de les fotos, feu clic aquí

Anuncis