Halloween a Primàaaaaaaria…..Quina por més divertida!

 

 

Com a una de les línies bàsiques que vertebren el nostre projecte educatiu de Centre tenim l’ensenyament de la llengua estrangera, anglès, no només en classe d’anglès sinó també en blocs de matèries de Coneixement del Medi i, a partir d’aquest curs, a cinquè en blocs de matemàtiques amb l’experiència pilot del Jumpmath. No només treballem la llengua, sinó que ens apropem a la cultura, festes i tradicions d’aquests països.

Una de les festes més conegudes i que a l’escola no podíem passar per alt és la festa de Halloween. Això és el que hem fet durant la darrera setmana d’octubre al nostre centre.

Els nens i nenes de Primària celebren Halloween disfressats de bruixes, monstres verds, fantasmes i gats negres. Cantem cançons per les classes, es fotografien al vestíbul amb les carbasses que han fet els grans, fan petites danses i balls…

Tot plegat és molt divertit! Quina por!

En els cursos de primer a quart el pes de la tasca, amb l’ajut dels tutors, és de Mr. Breo, a qui donem les gràcies per tota la feina realitzada… Thanks a lot, Breo!  A Cicle Superior ja veureu tot el que han fet amb l’ajut de la teacher, la Teresa.

No us perdeu les “terrorífiques fotografies” dels nens i nenes tot seguint aquest enllaç

Anuncis