Trobada formigues cooperatives

L’últim dijous del trimestre passat, els alumnes de 3r van participar en la trobada de les formigues cooperatives conjuntament amb alumnes de l’escola Bogatell i Arenal de Llevant.

Aquesta trobada estava organitzada per les mateixes escoles i era la cloenda de la UP (Unitat de Programació) que havíem estat treballant a l’escola de reptes cooperatius que està inclosa dintre del projecte estatal de “las hormigas cooperativas”.

En aquesta trobada vam realitzar 9 estacions de jocs cooperatius: posar l’ou, estrella, passar el riu, la llagosta, submarí, meteorits, orbitant, tenderete i mòmia dinamitzats pels propis monitors i mestres.

Els nens anaven passant per grups (barrejats en les diferents escoles) per totes les estacions cada 10 minuts. En acabar els jocs, van haver de construir un puzzle, que era el mapa (amb simbologia d’orientació) on estava amagat el tresor-regal que tenien com a obsequi.

L’obsequi era un punt de llibre fet a les escoles.

Podeu observar com es van divertir, van conèixer nous amics i van compartir experiències cooperatives que els van fer gaudir molt de la trobada.  MIREU LES FOTOS AQUÍ.

Podeu consultar la web del projecte “hormigas cooperativas” a http://www.lacenet.org/hormigas/

 

 

Anuncis