EXPOSICIÓ FINAL CREART… “CRUÏLLES i CAMINS”

Dimarts, 13 de maig, va tenir lloc, la culminació del PROJECTE CREART , fet entre diverses escoles i l’INS 4 CANTONS, amb la participació dels alumnes de 6è del nostre centre. Consistia en una “instal·lació artística”…

Els organitzadors ens han enviat això:

” Hola a tots i totes

el dimarts va ser tot un èxit, va ser molt xulo que els nens i nenes participessin en el muntatge i molt emocionant la inauguració!!
Sense vosaltres, mestres, i especialment sense els nens i nens tot això no hagués estat possible. Moltes gràcies per la col·laboració, l’ organització logística (que per alguns no ha sigut fàcil…)  l’energia destinada, els aprenentatges compartits i sobre tot la il·lusió!!!
Vam sortir a Btv i també estem preparant un vídeo que recull tot el procés de la instal·lació que us enviarem quan estigui fet!
Us envio el link del vídeo :
Per altra banda estem pendents d’acabar de quadrar amb Can Framis per veure si les sabates intervingudes que encara estan als vostres centres es poden exposar al museu el mes de juny! També hi ha la possibilitat pel que m’estan dient que les guardem al museu ara i tot l’estiu i es monti l’exposició cap al setembre. Això quan ho sapiguem del tot us informarem perquè pugueu parlar amb els nens i nenes!
Moltes gràcies i una abraçada,
Marta “

Si voleu veure les fotos d’aquella inauguració feu clic aquí

 A continuació el vídeo amb una performance musical… Molt bo!!
flyer6è
Cruïlles í Camins  vol ser una metàfora de la unió del camí personal  que anem construint al llarg de la nostra vida  com a ciutadans i ciutadanes i que, alhora, s’enllaça amb  els camins de les altres persones, de la gent que ens envolta … Un recorregut – ple de cruïlles, de corbes, de canvis de sentit,…- que hem d’anar teixint amb respecte, empatia, solidaritat, cooperació… Les sabates, de diverses mides, colors i aspectes representen cada un d’aquells moments que conformen el nostre recorregut vital. El resultat d’aquest treball amb l’alumnat dels diversos centres educatius és la instal·lació que ara contempleu: una immensa teranyina acolorida, original i impactant que va traçant camins personals i col·lectius, camins i cruïlles…
Anuncis