Joc Perdut. Nens i nenes de P5.

Els alumnes de P5 de la nostra escola, el passat divendres 16 de maig, van assistir a la jugada final del “El joc Perdut” al Parc de Sant Martí, organitzada per l’Institut de Barcelona Esports i Marinva.

 

Aquesta activitat consistia en jugar a diferents jocs tradicionals, “antics”, “perduts” i amb música que els nens/es han après practicant-los a l’escola a les hores de psicomotricitat. Aquests jocs anaven sortint del fil conductor d’un conte de somnis.

Vet aquí una vegada, La Magalí que venia somnis al mercat per tots aquells que no podien dormir…però a canvi demanava jocs per poder divertir-se jugant.

Van sortir diferents personatges que volien comprar somnis: sabater, pagès, músic, pastisser… i després somiaven amb girafes, amb pops, gallines, amb músics gegants… A canvi, van donar a la Magalí els jocs de les pomeres, el tortell, passar el fil, bugie-bugie,….i vet aquí un gos i vet aquí un gat com els nostres nens/es van jugar i divertir-se amb molts més nens/es de diferents escoles de Barcelona.

Per acabar, vam esmorzar al parc i vam gaudir una estona de la zona de gronxadors.

Un matí molt divertit i ple de somnis juganers!!!! Voleu veure les fotos? Feu clic aquí.

Anuncis