Visitem una granja. P3

Divendres, malgrat la previsió plujosa que anunciava el temps, vam anar d’excursió a la granja de Can Plana a Vallgorguina.

Tots els nens anàvem  molt contents a l’autobús i amb ganes de passarnos-ho bé.

Quan vam arribar a la granja ens estaven esperant els monitors i ens van acompanyar a la sala per esmorzar i agafar forces!

 

Després d’esmorzar vam anar a pujar en carro amb el Nero, que era un Poni molt maco. Ens va passejar a tots els nens i nenes. Més tard vam pentinar als rucs i es van posar molt contents perquè els vam deixar molt macos. També vam anar a veure les gallines i galls, ànecs, paons, conills, pollets, cabretes, xais…Vam veure, també, com el granger de la casa munyia la vaca per tal d’obtenir la llet que faríem servir més tard per elaborar el mató.

 

Després, vam caminar una mica per un camí màgic, on els arbres tenien dibuixos, i xino-xano  vam arribar a la caseta de fusta del porquet mitjà. No el vam poder veure ja que sembla que s’havia anat a passejar. Després vàrem arribar a la caseta de la Blancaneus,  que tampoc vam poder veure… Deuria estar amb els set nans!

 

Un cop acabat el passeig vam anar a elaborar el mató. Vam escalfar  la llet i quan estava molt calenta li vam afegir suc de llimona i a remenar!!! Que boníssim! Ens el vam menjar de postre!

Després de rentar-nos les mans i la cara vam dinar molt perquè teníem molta gana. En acabar vam jugar una  estoneta i ja va venir l’autobús i cap al “cole”. Tots ho ens ho vam passar molt bé, tot i les estones de pluja.

 

Va ser un gran dia. Feu clic aquí i deixeu que els vostres fills i filles us expliquin tot el que van fer!

 

Anuncis