2n Premi al Concurs de Bones Pràctiques TIC del CEB.

El Consorci d’Educació de Barcelona ha concedit a l’escola  Pere IV el  2n premi en el concurs de bones pràctiques TIC de la ciutat.

El treball, presentat per la mestra d’anglès del centre de Cicle Superior, la Teresa Oliva, porta per títol: “Hands on ICT: Creativitat, Apps i Ginys a la classe d’anglès”.

Des d’aquest bloc volem felicitar la Teresa que,  sense soroll i amb treball de formiga, intenta alinear el seu treball de l’àrea d’anglès amb un enfocament competencial que doni a l’alumnat estratègies i habilitats per dominar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació… En definitiva, donar-los eines perquè siguin capaços d’enfrontar-se al seu entorn.

Felicitats també als nens i nenes que han participat al projecte… El seu esforç i entusiasme, juntament amb la professionalitat i rigor de la nostra Teresa, han fet que la nostra escola rebi aquest merescut II premi en el IV Concurs de Bones Pràctiques TIC del Consorci d’Educació de Barcelona…

BRAVOOOOOOO!!! GOOD JOB, TEACHER!!

SI VOLEU GAUDIR D’AQUEST TREBALL PREMIAT FEU CLIC AL LINK I ANEU DESPLAÇANT-VOS MITJANÇANT LES PARAULES QUE TROBAREU AL MENÚ DE L’ESQUERRA…

AQUÍ TENIU L’ENLLAÇ

Bp9bmLlIEAAbQNA