CURSA DE LA DONA 2014

Com ja sabeu el diumenge passat, 19 d’octubre una gran representació de la població femenina del PERE IV vam participar en la cursa de la dona de Barcelona.

Podem confirmar que segons dades registrades per l’organització, vam participar i acabar 125 dones de l’escola PERE IV, totes elles molt animades, amb moltes ganes de córrer, caminar, passejar i sobretot passar un matí fent esport sent elles les protagonistes.

Vam recórrer els principals carrers de Barcelona amb molta motivació, energia, animades pel sector masculí i acompanyades d’un sol radiant.

En acabar, vam fer el donatiu del nostre taló solidari a l’AECC de 700€. Us donem les gràcies en nom de l’associació contra el càncer per l’aportació feta i ens van regalar obsequis que sortejarem entre totes les participants a la cursa.

Tant l’Esther com la Imma, tant l’escola com l’AMPA, us volem donar les gràcies per animar-vos a participar un any més i per fer aquest gest de solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama.

PODEU VEURE MOLTES MÉS FOTOS AQUÍ

Estem molt contentes de TOTES vosaltres, per la vostra implicació i per poder aconseguir ser una de les escoles amb més participació en la cursa amb 155 inscripcions.

A partir d’ara,  esperem que això no s’aturi….ja que moltes de vosaltres heu començat a fer petites escapades per entrenar. Totes podem trobar el nostre moment per fer activitat física i poder fer més d’una cursa….

Ara a seguir entrenant per la cursa dels Nassos, que a més a més, es fa pels carrers del nostre barri.

 

GRÀCIES DONES PER SER-HI!

GRÀCIES A TOTES PER FER PINYA COM A PERE IV !

 

També podeu trobar la vostra foto de la cursa a la web del mundo deportivo.

http://cursadones.mundodeportivo.com/

o el vostre video a http://www.corriendovoy.com/atletismo/carrera-de-la-mujer-barcelona-2014

 

 

El sorteig dels obsequis el farem amb mans innocents a la classe de body balance.

Podeu consultar els vostres resultats i imprimir-vos el diploma a la web:

http://www.carreradelamujer.com/clasificaciones-barcelona/

 

Fem Esport, Fem Salut

Imma B. i Esther P.

Anuncis