Al menjador de l’escola fem tallers de migdia

Per celebrar la castanyada i Halloween, al menjador de l’escola, amb els nostres monitors,  hem fet diferents tallers i manualitats per començar a decorar el menjador d’aquest nou curs.

Els alumnes de P4 i P5 hem realitzat un taller utilitzant castanyes per acabar fent un cargol molt divertit. I també hem fet uns dibuixos molt divertits de castanyes i carbasses per decorar el menjador.

Els alumnes de primària hem treballat diferents tallers i manualitats. Els alumnes de 1r hem dissenyat uns clauers de cargols i carbasses de Halloween i uns fantasmes fent servir tovallons de paper. Els alumnes de 2on a 5è hem creat tots uns clauers molts divertits i originals de carbasses de Halloween Els alumnes de hem elaborat uns clauers de fantasmes aprofitant i reutilitzant robes, teles, etc. Per últim, diversos  alumnes de primària hem fet  unes carbasses de Halloween molt originals per decorar el menjador de l’escola.

A continuació podeu gaudir d’un recull de fotografies dels diferents tallers, tot seguint aquest enllaç.

NOTA DE L’ESCOLA: Gràcies, monitors i monitores!! Gràcies, Xavi!! Aquestes feinetes són també les que ajuden a fer escola i, a vegades, passen desapercebudes… Bona feina, felicitats!!!

Anuncis