Setmana de Rússia al menjador del Pere IV

El 30 de gener varem celebrar la primera jornada internacional gastronòmica al menjador de l’escola. Rússia va ser la primera parada i cal dir que va ser tot un èxit.

Els monitors i els alumes de l’escola van fer diferents activitats i tallers en motiu d’aquesta jornada.

Els alumnes d’infantil van pintar i decorar el menjador de l’escola amb banderetes de Rússia i “matrioskes” que vam penjar pel menjador deixant-lo ben maco i vistos.

Els alumnes de primària també van decorar el menjador fent cartells en rus on podíem llegir des de “bon profit”, “gràcies”, “en vull més”….. així com polseres de llana amb els colors de Rússia. I els alumnes de 6è va fer una “matrioska” ben gran que vàrem penjar al mig de menjador. Tot plegat va fer que el menjador de l’escola estigués ben vistós i ben decorat amb els colors de Rússia.

També vam poder gaudir d’una última sorpresa. Divendres van venir dues nenes d’una escola russa a fer-nos un petit concert per a tots els alumnes de l’escola. Va ser molt emocionant i va sortir tot molt bé!!!!!

Per últim felicitar i donar les gràcies a tot l’equip de monitors per les ganes i motivació que van transmetre als infants per dur a terme i celebrar aquesta primera jornada gastronòmica internacional, va ser tot un èxit!!!!!!

I també m’agradaria per últim donar les gràcies a la família de l’Alina Grislova de P4B per la seva col·laboració i participació, van facilitar-nos molt les coses. MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!

Podeu veure la resta de les fotos aquí.

B8oC7jXIYAEidyu