Arrenquem un nou projecte. Gianni Rodari

Al llarg del 2n trimestre estem introduint un projecte més a l’escola i que té una dimensió literària, lingüística i creativa que volem que vagi arrelant a l’escola.

L’any passat “l’excusa” va ser l’aniversari de la publicació del Petit Príncep, de Saint-Exupéry.

Aquest any, aprofitant el 5oè aniversari de la publicació del llibre “Contes per telèfon” de l’escriptor, Gianni Rodari, hem pensat que aquesta seria una bona excusa per treballar amb tota l’escola els llibres de l’escriptor (si voleu saber-ne més sobre ell feu clic aquí) i fer activitats de llengua, literatura, gust per la lectura, plàstica, música…

Durant aquesta setmana un senzill, però motivador, joc de pistes ha tingut a tots els nens i nenes, des de P3 fins a 6è darrera de la pista de descobrir el personatge que ens acompanyarà en diverses activitats des d’ara i fins els voltants de Sant Jordi.

Dijous, 26 de febrer, vam desvetllar el misteri, al matí amb els petits, a la tarda amb els grans…

Seguiu-nos per twitter i en les properes entrades del bloc i us anirem fent cinc cèntims de les coses que anem fent sobre Gianni Rodari i els seus contes.

I SI TENIU L’OPORTUNITAT, ANEU A LA BIBLIOTECA O COMPREU ALGUN LLIBRE DEL GIANNI RODARI…. Quina millor manera d’anar a buscar la son que amb un conte d’aquest escriptor tan singular???  Animeu-vos-hi… Ah! I porteu-lo a l’escola també….

Aquí teniu algunes de les fotos.  I en teniu més a twitter!!

Anuncis