MENJADOR, TEMPS EDUCATIU. Anem a la Xina!!

Aquest mes de febrer hem celebrat la jornada gastronòmica de la Xina, la segona parada de les jornades gastronòmiques internacionals al menjador de l’escola.

 

Els alumnes d’infantil amb les seves monitores van pintar i decorar el menjador de l’escola amb banderes de la Xina que vam penjar per tot el menjador deixant-lo ben vistos durant una setmana.

Els alumnes de primària també van decorar el menjador, els alumnes de 1r, 2n i 3r van fer uns dracs xinesos molt divertits que vam penjar per tot el menjador. També van fer un espai de vocabulari, fent cartells amb xines on podíem llegir des de “bon profit”, “gràcies”, “hola” i “adéu”, així com ventalls tradicionals xinesos que també vam penjar al menjador. I els alumnes de 6è va fer el típic gat xines de la sort ben gran que vàrem penjar a la paret  principal del menjador. Tot plegat va fer que el menjador de l’escola estigues ben vistos i ben decorat amb els colors de la Xina.

 

També vàrem poder gaudir el divendres d’un menú tradicional xines, on tots els alumnes tenien a més dels seus coberts uns palets xinesos tradicionals per menjar. Per últim dos companys de l’escola ens van fer dos demostracions d’habilitats tradicionalment xineses, com fer una grulla “d’origami” i com utilitzar els palets xinesos per menjar.

 

Per últim felicitar i donar les gràcies a tot l’equip de monitors per les ganes i motivació que van transmetre als infants per dur a terme i celebrar aquesta segona jornada gastronòmica de la Xina, va sortir tot molt bé!!!!!

 

I també m’agradaria per últim donar les gràcies a les famílies de l’escola que han col·laborat per realitzar aquesta jornada de la Xina, van ser de gran ajuda. MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!

Podeu gaudir amb les fotos tot fent clic aquí

Anuncis