Marroc, protagonista al menjador del Pere IV.

La tercera parada de les jornades gastronòmiques internacionals al menjador de l’escola, ha estat el MARROC.

Els alumnes d’infantil amb les seves monitores van preparar un petit taller, on van fer uns recipients reciclats de iogurt amb la bandera del Marroc.

 

Els alumnes de primària van decorar el menjador, fent “mans de fatima” pintades i decorades pels mateixos alumnes, també van decorar el menjador amb teteres i tasses de te que van estar penjades i decorant el menjador durant tota la setmana. També van fer un espai de vocabulari, fent cartells amb àrab on podíem llegir des de “bon profit”, “gràcies”, “hola” i “adéu”.

I els alumnes de 6è va fer un mapa mundi per decorar el menjador on anem decorant i pintant els països per on estem fent els dinars internacionals (de moment Rússia, Xina i el Marroc). Tot plegat va fer que el menjador de l’escola estigués ben vistós i ben decorat amb motius del Marroc.

 

També varem poder gaudir el divendres d’un menú tradicional del Marroc, de primer plat una sopa de cigrons (Harira) i de segon un “tajine” de pollastre.

Per últim, dues companyes del institut Quatre Cantons, van venir a fer un taller de “Hena” per a les alumnes més grans de l’escola on van fer uns dissenys a les mans molt “xulos”i vistosos.

 

Com sempre, felicitem  a tot l’equip de monitors per la motivació que van transmetre als infants per dur a terme i celebrar la jornada gastronòmica del Marroc… Va sortir tot molt bé!!!!! Mireu aquí algunes de les fotos

 

Anuncis