VISITEM LA FUNDACIÓ MIRÓ

Per conèixer l’obra de Joan Miró, el millor és veure-la i tocar-la a la fundació de l’artista.

Els nens i les nenes de P4 el dijous 30 d’abril vam gaudir i endinsarnos al món de Joan Miró.

Vam iniciar la visita per la Sala del Tapís en la qual hi havia un tapís molt gran i colorit que Joan Miró va fer amb llana. Estàvem atònits davant aquesta creació i, mica en mica, vam anar fent un buidatge del que observàvem: colors, línies negres que creen el contorn, interpretacions…

Després d’observar el tapís vam anar a la sala d’escultures. Els nens i les nenes, asseguts davant de la maqueta del conjunt escultòric de la Defense de Paris, anaven comentant la seva forma, els colors, imaginant que podria estar passant a l’escultura…

A continuació, vam anar a la sala anys seixanta, setanta. Els quadres per a l’Emili, L’Or de l’atzur, Personatge davant el sol i Maig del 68 ens van ajudar a esbrinar i fixar-nos amb les tècniques i instruments que havia utilitzat Joan Miró per pintar-los.

Finalment, vam anar a la terrassa a conèixer algunes de les escultures. Vam reconèixer objectes els quals eren fàcilment identificables. Vàrem veure pilotes, barrets, tamborets…. igual que els que tenim a casa  o a l’escola.

A la sortida, vam agafar una altra vegada l’autocar i vam anar al Parc de Joan Miró. A l’arribar, vam anar a veure La Dona i l’ocell. Una escultura molt gran. I vam anar a descobrir que més hi havia. Un cop acabat de mirar amb els ulls ben oberts, ens vam posar a  dinar. amb la panxa ben plena ens vam posar a jugar fins l’hora d’anar cap a l’escola.

I perquè les imatges expliquen molt també, aquí teniu el reportatge en fotos… Gaudiu-lo!!