Cursa de la Dona. 2015

Com ja sabeu el diumenge passat, 8 de novembre una gran representació del sector femení del PERE IV vam participar en la cursa de la dona de Barcelona.

Podem confirmar que segons dades registrades per l’organització, vam participar i acabar 93 dones de l’escola PERE IV, d’un total de 120 inscrites, totes elles molt animades, amb moltes ganes de córrer, caminar, passejar i sobretot passar un matí fent esport sent elles les protagonistes.

Vam recórrer els principals carrers de Barcelona amb molta motivació, energia, animades pel sector masculí i acompanyades d’un sol radiant.

En acabar, vam fer el donatiu del nostre taló solidari a l’AECC de 725€. Us donem les gràcies en nom de l’associació contra el càncer per l’aportació feta i ens van regalar obsequis que sortejarem entre totes les participants a la cursa.

Tant l’Esther com l’Imma, tant l’escola com l’AMPA, us volem donar les gràcies per animar-vos a participar un any més i per fer aquest gest de solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama.

Estem molt contentes de TOTES vosaltres, per la vostra implicació i per poder aconseguir ser una de les escoles participants en aquesta cursa.

A partir d’ara, esperem que això no s’aturi….ja que moltes de vosaltres heu començat a fer petites escapades per entrenar. Totes podem trobar el nostre moment per fer activitat física i poder fer més d’una cursa….

Ara a seguir entrenant per la cursa dels Nassos, que a més a més, es fa pels carrers del nostre barri.

GRÀCIES DONES PER VENIR !
GRÀCIES A TOTES PER FER PINYA COM A ESCOLA PERE IV !

També podeu trobar les vostres fotos, vídeo de la cursa a la web de:
http://www.carreradelamujer.com/barcelona/articulo/videos-fotos-barcelona

Podeu consultar els vostres resultats i imprimir-vos el diploma a la web:
https://sportmaniacs.com/c/carrera-de-la-mujer-barcelona-2015

I aquí la classificació de centres escolars.

Fem Esport, Fem Salut

Voleu veure més fotos? Feu clic aquí.
Imma B. i Esther P.

Anuncis