Descobrir i Compartir…. Aprenem i ens fem grans!

Ja fa alguns dilluns,  els nens i les nenes dels grups de P5, els Pallassos i els Acròbates, hem començat les propostes de descobrir i compartir. Propostes  com Racó d’art, escriptura de missatges, calcar, creem la nostra obra d’art, som així de grans, fem figures de plastilina amb volum, dibuixar amb aquarel·les, utilitzem l’ordinador i l’Ipad…

La tria de quina activitat volem realitzar ens ajuda, mica en mica, a prendre decisions sobre els nostres gustos i prioritats.

L’objectiu d’aquestes propostes és que hi hagi una relació entre els nens i nenes de les dues classes tot jugant, amb activitats obertes i engrescadores que donin resposta als diferents nivells dels alumnes. Alhora, busquem que fomentin el treball entre ells i es puguin ajudar. També fomenten el desig d’aprendre, l’aprenentatge significatiu, la vivència d’emocions, el desenvolupament d’hàbits d’autonomia, d’ordre i dubtes, formulació de preguntes….

Un munt de processos rics d’aprenentatges plens de  seguretat i confiança en les seves possibilitats…

Així doncs, us convidem a observar aquests infants il·lusionats en saber ser i estar i a fer descobriments que els il·lusionin.

Gaudiu de les fantàstiques fotos tot fent clic aquí

Anuncis