ARRENQUEM EL NOU PROJECTE LITERARI: ROALD DAHL

No sabem si heu reparat que, des de fa uns anys, cada segon trimestre agafem un fet literari que serveix com a “excusa” per parlar-ne i fer activitats de llengua, lectura, plàstica…

Aquest any el personatge triat ha estat, com bé sabeu ja, Roald Dahl, Escriptor infantil i juvenil, del qual celebrem aquest any el centenari del seu naixement.

Estigueu atents a la web i al twitter per conèixer les activitats que fem i pregunteu als vostres fills i fills que els expliquen les mestres sobre el personatge. Es tracta de gaudir i aprendre sobre llengua, lectura i literatura (altres anys hem fet “El petit Príncep”, Gianni Rodari…).

La cloenda del projecte tindrà lloc pels volts de Sant Jordi amb un acte conjunt, semblant al que ha donat inici, com podeu veure aquesta setmana a la web.

Sense dubte, un dels moments més especials és el de l’activitat de motivació o inici del projecte: Descoberta del personatge misteriós. Al llarg de la setmana fem una sèrie d’activitas que desemboquen en un acte conjunt…Ja heu vist les fotos a twitter? Aquí en teniu un bon grapat!! Seguiu l’enllaç