IV Trobada de Formigues Cooperatives de Poblenou

FOTO-PORTADADimarts 8 de març, els alumnes de 3r van participar en la IV trobada de les formigues cooperatives al parc del Poblenou, conjuntament amb alumnes de l’escola Bogatell i Arenal de Llevant.

Aquesta trobada estava organitzada per les mateixes escoles i era la cloenda de la unitat de reptes cooperatius que hem estat treballant a l’escola, que està inclosa dintre del projecte telemàtic de les formigues cooperatives.

En aquesta trobada van realitzar 8 estacions de reptes cooperatius: Autopista cooperativa, pop, passar el riu, la llagosta, submarí, meteorits, estenedor  i mòmia dinamitzats per alumnes del cicle formatiu de l’Escola Pia.

Els nens anaven passant per grups (barrejats en les diferents escoles) per totes les estacions cada 10 minuts. En acabar els reptes, van haver de construir un puzzle, que era el mapa on estava amagat el tresor-regal que tenien com a obsequi.

L’obsequi era un punt de llibre fet a les escoles.

Podeu observar com es van divertir, van conèixer nous amics i van compartir experiències cooperatives que els van fer gaudir molt de la trobada. Compartiu l’experiència virtualment tot seguint aquest enllaç

Anuncis