A la recerca del Joc Perdut

Divendres 29 d’abril els nens i nenes de P5 de la nostra escola i, alumnes de diferents escoles del districte de Sant Martí, van assistir a la jugada final de “A la recerca del Joc Perdut” al parc de Diagonal Mar, organitzada per l’Institut de Barcelona Esports i Marinva.

Aquesta activitat va consistir en jugar a diferents jocs tradicionals, “antics”, “perduts” i, amb música que, els nens i nenes havien après a l’escola practicant-los a les sessions de psicomotricitat. Aquests jocs anaven sortint del fil conductor d’un conte de somnis:

“Vet aquí una vegada, la Magalí que venia somnis al mercat per tots aquells que no podien dormir… però, a canvi, demanava jocs per poder divertir-se jugant…”

Durant la jugada van sortir diferents personatges que volien comprar somnis: sabater, pagès, músic, rei…i, desprès, somiaven amb girafes, lleons, gallines… A canvi, donaven a la Magalí els jocs de la masovera, les estàtues de sal, la Margarideta, el Maketutue…i, vet aquí un gos, vat aquí un gat com els nostres pallassos i acròbates van jugar i divertir-se amb altres nens i nenes de diferents escoles de Barcelona.

Per acabar, vam esmorzar al parc i vam gaudir una estona jugant tots plegats!

Va ser un matí molt divertit i ple de somnis juganers!

Voleu veure les fotos? Feu clic aquí

I també un petit video… Sou capaços de trobar els nens del Pere IV? Els nens i nenes de totes les escoles estan barrejats!!

Anuncis