Naturpark: NATURA I AVENTURA

Els nens i les nenes de P5 hem anat d’excursió a Natupark.

L’objectiu era passar-s’ho bé, gaudir amb els nostres companys i superar una sèrie de proves penjades als arbres que el parc ens plantejava.

No va ser fàcil.

Ens vam haver d’esforçar de valent i perdre una mica la por per travessar els ponts que es movien, creuar d’un arbre a l’altre per sobre de troncs i cordes, gatejar en un tub de fusta, fer equilibris dalt d’un pal i caminar per dins d’una xarxa.

Per recuperar forces, vàrem dinar tots junts i, per acabar de gastar l’energia que ens quedava, vam jugar a l’esplanada que hi havia al bosc.

També vam tenir temps de jugar-hi. Ens vàrem a posar a buscar tresors. Per fer-ho de manera ordenada, ens vam dividir en grups petits per córrer pel bosc i buscar els nostres tresors. Vam agafar pinyes, pals, pedres, pinassa, closques de cargols… En definitiva, tot el que se’ns acudia que consideràvem tresors. En acabar, vam construir fogueres, córrer, tot el que ens venia de gust fer amb l’objectiu de gaudir tot compartint jocs i aventures amb els nostres companys i companyes.

Va ser un dia molt maco i una bona manera d’acomiadar P5 i l’etapa d’educació infantil.

No us perdeu les fotos perquè gaudireu de les nostres aventures! Feu clic aquí

Anuncis