Fundació Miró

Per conèixer l’obra de Joan Miró, el millor és anar a veure-la. Per això els nens i nenes de P-4 , a finals del tercer trimestre,  vam visitar la Fundació .

Vàrem veure obres com:  un tapís molt gran i colorit que Joan Miró va fer amb llana. Estàvem atònits davant aquesta creació i, mica en mica, vam anar fent un buidatge del que observàvem: colors, línies negres que creen el contorn, interpretacions…

A la sala d’escultures els nens i nenes ens vam asseure  davant  la maqueta del conjunt escultòric de la Defènse de Paris, anaven comentant la seva forma, els colors, imaginant que podria estar passant a l’escultura…

També vam anar a la sala anys seixanta, setanta. Els quadres per a l’Emili, L’Or de l’atzur, Personatge davant el sol i Maig del 68 ens van ajudar a esbrinar i fixar-nos amb les tècniques i instruments que havia utilitzat Joan Miró per pintar-los.

Finalment, vam pujar a la terrassa per conèixer algunes de les escultures. Vam identificar objectes com:  pilotes, barrets, tamborets…. igual que els que tenim a casa  o a l’escola.

Ens va donar temps també de visitar el parc que hi ha al costat de la Fundació i vam poder veure més escultures.

I perquè les imatges expliquen molt, aquí teniu un recull de fotografies: gaudir-lo!! Seguiu aquest enllaç.