Cursa de la Dona 2016.

Com ja sabeu, diumenge, 6 de novembre, una gran representació del sector femení del PERE IV vam participar en la Cursa de la Dona de Barcelona, totes elles molt animades, amb moltes ganes de córrer, caminar, passejar i sobretot passar un matí fent esport sent elles les protagonistes. Vam recórrer els principals carrers de Barcelona amb molta motivació, energia, animades pel sector masculí.
En acabar, vam fer el donatiu del nostre taló solidari a l’AECC de 667€. Us donem les gràcies en nom de l’Associació contra el càncer per l’aportació feta i ens van regalar obsequis que sortejarem entre totes les participants a la cursa.

Tant l’Esther com l’Imma, tant l’escola com l’AMPA, us volem donar les gràcies per animar-vos a participar un any més i per fer aquest gest de solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama.

Estem molt contentes de TOTES vosaltres, per la vostra implicació i per poder aconseguir ser una de les escoles participants en aquesta cursa.
A partir d’ara, esperem que això no s’aturi, ja que moltes de vosaltres heu començat a fer petites escapades per entrenar…I podeu fer més d’una cursa.
Ara a seguir entrenant per a la cursa dels Nassos, que, a més a més, es fa pels carrers del nostre barri.

GRÀCIES A TOTES PER VENIR-HI !

Teniu algunes de les millors fotos aquí

També podeu trobar les vostres fotos, vídeo de la cursa a la web de:
http://www.carreradelamujer.com/barcelona/galerias/

http://corriendovoy.com/atletismo/carrera-de-la-mujer-barcelona

https://www.123acorrer.es/Running/fotos-carreras/carrera/carrera-mujer-barcelona-2016

Podeu consultar els vostres resultats i imprimir-vos el diploma a la web:

https://sportmaniacs.com/es/races/carrera-de-la-mujer-de-barcelona-2016-167/581e4de9-b878-4990-ad35-5252ac1f1311/results/official

Fem Esport, Fem Salut
Imma B. i Esther P.