Cursa de la Dona 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Com ja sabeu, diumenge, 12 de novembre, una gran representació del sector femení del PERE IV vam participar en la XIII Cursa de la Dona de Barcelona. Concretament vam ser 48 participants de 70 inscrites, totes elles molt animades, amb moltes ganes de córrer, caminar, passejar i sobretot passar un matí fent esport sent elles les protagonistes. Vam recórrer els principals carrers de Barcelona amb molta motivació, energia, animades pel sector masculí.

En acabar, vam fer el donatiu de 380€ que vam repartir entre dues de les causes per les quals es fa la cursa. Vam donar 200€ a l’AECC i 180€ a Mundo cooperante per lluitar contra la mutilació genital femenina. Us donem les gràcies en nom de les dues associacions per l’aportació feta i ens van regalar obsequis que sortejarem entre totes les participants a la cursa.

Tant l’escola com l’AMPA, i l’Esther i l’Imma, us volem donar les gràcies per animar-vos a participar un any més i per fer aquest gest de solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama.

Estem molt contentes de TOTES vosaltres, per la vostra implicació i per poder aconseguir ser una de les escoles participants en aquesta cursa.

A partir d’ara, esperem que això no s’aturi, ja que moltes de vosaltres heu començat a fer petites escapades per entrenar…I podeu fer més d’una cursa.

GRÀCIES A TOTES PER VENIR!

 Aquí podeu veure algunes fotos d’aquest dia https://photos.app.goo.gl/z0GoxpqYwZPcxeF12

Llegiu la crònica de la cursa a:

http://www.carreradelamujer.com/barcelona/articulo/cronica-barcelona-2017

Podeu consultar els vostres resultats a la web:

http://www.carreradelamujer.com/barcelona/carreras/clasificaciones i imprimir-vos el vostre diploma quan esteu consultant el vostre resultat.

Podeu trobar les postres fotos amb el número de dorsal a:

https://www.123acorrer.es/Carrera-de-la-mujer/fotos-carreras/carrera/carrera-mujer-barcelona-2017

També podeu trobar els vídeos de la cursa a la web de:

https://www.corriendovoy.com/atletismo/carrera-de-la-mujer-barcelona-2017

 

Fem Esport, Fem Salut