BIBLIOTECA

VISITA DE L’AUTORA NATHALIE PONS

Emmarcada dins de les activitats de promoció de la lectura, el passat divendres 11 de maig, els alumnes de Primària vam tenir l’oportunitat de conèixer i gaudir de la visita de l’autora Nathalie Pons.

Com podreu veure a les fotos, les cares dels vostres fills i filles  reflexen el seu interès i la il·lusió de poder conèixer d’aprop una escriptora de qui molts d’ells han llegit les seves obres, tant des de casa com des de l’escola.

LES FOTOS:

http://www.pbase.com/perelv/12_nathaliebiblioteca

1R VE A LA BIBLIOTECA A BUSCAR INFORMACIÓ

L’altre dia, els nens i nenes de 1r A,  vam començar a treballar les plantes. Com que tenien moltes preguntes i curiositats, vam pensar que seria bona idea anar a la biblioteca a buscar informació. La Sandra ens va explicar una mica el funcionament de la biblioteca i les delegades van triar tota mena de llibres relacionats amb el món de les plantes i l’hort. Després, vam tenir una estona per mirar i descobrir noves coses. Va ser molt interessant.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

APADRINAMENT LECTOR

El dimecres a la tarda de l’última setmana de desembre vam fer un apadrinament de lectura.

La setmana anterior vam estar preparant els contes a casa perquè així els podríem dramatitzar davant els més petits/es de l’escola. I la veritat és que ens el vam preparar molt i molt bé.

Després d’explicar-los els diferents contes, els vam ajudar a completar una fitxa i vam fer un dibuix ben xulo del que més els va agradar.

Moltes gràcies als Ratolins, als Esquirols i a les seves mestres! Vam gaudir molt d’aquesta estona!

LES FOTOS:

http://www.pbase.com/perelv/12_apadrinament_p3_per_4t

EXPLIQUEM CONTES ALS MÉS PETITS

Els alumnes grans han explicat contes als més petits:

Abans els han llegit una vegada i una altra fins que els sabien tant i tant bé que quan han hagut d’explicar-los han tingut a tots embadalits!!!

LES FOTOS:

http://www.pbase.com/perelv/11contes_castanyada

EL CATÀLEG DE LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA

Si voleu visualitzar el catàleg de la Biblioteca podeu entrar per aquest enllaç

http://iweb782.bcn.es/cgi-bin/absyseduopac?SUBC=P38

Clicant directament en aquest enllaç s’obre una pàgina de la biblioteca Artur Martorell i clicant a la pestanya cerca al costat d’on diu escola Pere IV ja es pot entrar al catàleg.

.